Sauna’s

Diverse soorten sauna's

Robuustesauna.nl is de specialist op het gebied van traditionele Finse sauna's. Een Finse sauna wordt, in tegenstelling tot een infraroodsauna, gekenmerkt door de hoge temperatuur in de sauna. Deze ligt namelijk rond de 90°C en kan zelfs oplopen tot 110°C. Bij zulke temperaturen blijft de relatieve luchtvochtigheid tot een minimum beperkt. Daarom wordt een Finse sauna ook wel een droge sauna genoemd.

Wij leveren zowel binnen als buitensauna’s, gemaakt in onze eigen werkplaats, standaard opgebouwd uit robuuste massief houten balken en afgewerkt met een hoogwaardig interieur bestaande luxe design banken gemaakt uit Abachi hout. In samenwerking met onze partners in Litouwen, Estland, Duitsland en Nederland hebben wij onze eigenproductielijn opgezet. Al onze sauna’s worden in onze eigen werkplaats in Ruurlo met passie voor u gemaakt. Hierdoor kunnen wij altijd een hoge kwaliteit en goede afwerking garanderen.

Duurzaam hout

Al onze sauna’s zijn gemaakt van duurzaam hout dat voorzien is van het FSC keurmerk.

Eigen ontwerp

Wij ontwerpen onze eigen sauna’s en kunnen dit geheel naar uw wens realiseren.

Levering

Ons eigen team kan de aflevering van uw sauna door heel Nederland, België en Duitsland voorzien.

Eigen montage

De montage van uw sauna kan door ons eigen bouwteam door heel Nederland, België of Duitsland worden voorzien.

Robuustesauna.nl

Robuustesauna.nl is de specialist op het gebied van traditionele Finse sauna’s. Een Finse sauna wordt, in tegenstelling tot een infraroodsauna, gekenmerkt door de hoge temperatuur in de sauna. Deze ligt namelijk rond de 90°C en kan zelfs oplopen tot 110°C.
  • Duurzaam hout
  • Eigen ontwerp
  • Levering
  • Eigen montage
s
Up